Goede, betrouwbare software om snel én gemakkelijk te tekenen, waarmee u bovendien probleemloos samenwerkt in grote BIM-projecten. 

Professioneel en betaalbaar

  

Geschikt voor kleine bedrijven

Gemakkelijk en snel

Doe mee met BIM-projecten

"Na de uitwerking van het concept dat met enthousiasme werd onthaald hebben we de plannen professioneel uitgetekend in Stabicad LT, de ideale tool om een uitdagende project tot een goes einde te brengen.Jelle Degens, project manager Benvitec

Waarom kiezen voor Stabicad LT?

Professioneel en betaalbaar

Al vanaf € 3,15 per dag

Stabicad LT is ontwerpsoftware voor installateurs. Vanaf slechts €1.150 per jaar, wat neerkomt op €3,15 per dag. Dit is ideaal als u wilt profiteren van geavanceerde functionaliteiten, maar geen grote bedragen wilt (of kan) uitgeven. Te veel investeren in technologie kan ervoor zorgen dat het project uiteindelijk niet rendabel is. Daarom bieden wij de Lite versie van Stabicad aan; uitgerust met alle functionaliteiten die u nodig heeft om snel nauwkeurige modellen te ontwerpen, tegen een prijs die bij u past. 

Geschikt voor kleine bedrijven

Vergroot uw projectmarges

Als kleine aannemer kunt u niet altijd gebruik maken van de middelen die grote internationale bedrijven hebben. Maar u kunt wel 2D- of 3D-ontwerpen maken die nét zo goed of zelfs beter zijn. Tegen een lagere prijs dan gemiddeld, maakt u gebruik van functionaliteiten die door de grootste bedrijven in België worden gebruikt. Stabicad is de best verkopende ontwerpsoftware die al meer dan 30 jaar bestaat! 

Sneller werken

Bespaar tijd met handige functiesStabicad LT is een startklaar pakket; het CAD-platform is namelijk inbegrepen. Daarnaast stelt u vooraf in StabiBASE alle tekenvoorkeuren en -instellingen in, wat tijd scheelt tijdens het tekenen. Ook is er een slimme plaatsingsfunctie, waardoor symbolen standaard in de juiste rotatie staan ten opzichte van de muur of van de bouwkundige onderlegger. 

Gemakkelijker werken

Gebruiksvriendelijke softwareStabicad LT is een pakket voor de Electrical én Mechanical engineer. U kunt een Electrical of Mechanical pakket aanschaffen, maar u kunt ook een totaalpakket aanschaffen, waardoor u altijd de juiste software in huis heeft voor de juiste discipline. Voor de Electrical engineer is er een ruime keus aan symbolen volgens de norm AREI en een snelle mogelijkheid om eendraadschema's te genereren. De Mechanical engineer kan gemakkelijk installaties doorrekenen of controles uitvoeren op knelpunten in de tekening en deze snel oplossen. 

Klaar voor BIM

Meedoen met BIM-projectenMisschien krijgt u wel eens de vraag om mee te doen in een BIM-project, maar vindt u de investering voor BIM-software te hoog. De BIM-module voor Stabicad LT is dan dé oplossing. Een voordelige module waarmee u alle basisfuncties in handen heeft om mee te doen in een BIM-project.

Extra voordelen

IFC-uitwisseling

Bestanden delen volgens de marktstandaard

Informatie in BIM-projecten worden steeds vaker uitgewisseld in het bestandsformaat IFC. Met de BIM-module exporteert u IFC-bestanden, zodat u op deze manier ook mee kunt doen in BIM-projecten.   

Grips

Snel en gemakkelijk elementen verplaatsen 

Met Grips doet u eenvoudig en snel aanpassingen in uw installaties, terwijl alles aangesloten blijft. Als u bijvoorbeeld een leiding opschuift, blijven de roosters en de luchtkanalen op de juiste plek aangesloten.

Hulpruimten

Moeilijke plaatsen goed zichtbaar maken

In een hulpruimte kiest u een ander aanzicht, waardoor u beter ziet wat u aan het doen bent. U kiest het aanzicht wat op dat moment het beste werkt en waarin u het gemakkelijkste een aanpassing kunt doen. Door de live-koppeling worden wijzigingen direct doorgevoerd in de gekoppelde hulpruimten. 

  Help me bij mijn keuze 

  Wij helpen u graag bij uw beslissing of Stabicad LT een goede keuze is voor uw bedrijf. Dit betekent ook dat wanneer Stabicad niet past bij uw situatie, we u een alternatief zullen adviseren.

Ik begrijp dat Trimble de door mij verstrekte informatie kan opslaan en gebruiken om contact met mij op te nemen. Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken. Ik heb de gebruiksvoorwaarden gelezen.