Stabicad 12

Bekijk snel de demovideo's!

Stabicad 12 is uit: de nieuwste versie van de nummer één ontwerp- en rekensoftware voor de installatietechniek. Stabicad 12 bevat onder andere een nieuwe module voor elektrotechnische berekeningen geïntegreerd in Revit, sterk verbeterde hoogwaardige uniforme content en uitgebreide functionaliteit voor prefab en sparingen.  

Bekijk de demovideo's

Een uitgebreide collectie demovideo's waarmee u de juiste keuze kunt maken voor het beste ontwerp- en rekensoftware pakket.

Trimble may store and use the data you provide us with, to contact you with relevant industry resources and product information by email, post and phone. To find out more take a look at our privacy policy. If you don't wish to receive marketing from us, we can remove you from our database.

  

Geïntegreerd berekenen: ook voor Elektrotechniek

  

Elektrotechnische berekeningen volgens NEN 1010: dankzij deze unieke integratie kunnen elektrotechnische installaties in één en hetzelfde programma ontworpen, berekend en gecontroleerd worden.W-berekeningen kunnen nu ook op MEPcontent families uitgevoerd worden.Het inregelen van circulatiesystemen in de tapwaterberekening.

  

  

Uniforme hoogwaardige content

  

De Revit families in Stabicad zijn weer verbeterd, waardoor deze beter aansluiten bij het Revit platform.  De families zijn parametrisch, wat betekent dat ze niet meer gegenereerd worden en veel dimensieparameters bevatten. Er zijn nieuwe informatie parameters toegevoegd.Er zijn symbolische representaties toegevoegd voor alle elementen. 

  

  

Productiviteitverhogend - Prefab en meer

  

Prefab: aanmaken van prefab sets kan nu ook op basis van model lines.Autodesk 2020 ondersteuning: Stabicad 12 is compatible met de Revit en AutoCAD versies 2017 t/m 2020. Oppervlakterapport luchtkanalen in AutoCAD: ook de oppervlaktes van appendages worden meegenomen.Sparingen: De Openings for MEP App is geïntegreerd in Stabicad 12. 

  

“  Stabicad 12 hebben wij niet alleen vóór onze gebruikers gebouwd, maar ook samen met hen. Door goed samen te werken met onze klanten zit Stabicad 12 vol features waarmee zij echt voordeel kunnen boeken. ”

Features

Geïntegreerd berekenen  

Voor zowel E- als W-berekeningen in één modelDe kracht van geïntegreerd berekenen in BIM zit in het snel en betrouwbaar doorrekenen van installaties voor het dimensioneren, controleren en naast elkaar zetten van alternatieven. In één model, in één programma. Dit levert aanzienlijke tijdwinst op en voorkomt fouten. De uitgebreide rapportages zijn in te dienen bij een keurende instantie. Zo kunt u altijd aantonen op welke berekeningen het ontwerp is gebaseerd.    Productiever engineeren  

Bespaar tijd met deze krachtige tools Met Stabicad kunnen installateurs de laatste BIM-ontwikkelingen bijhouden door betrouwbare performance en bewezen productiviteitstools. Want dat is waar de kortere doorlooptijden en hogere oplevereisen voor installatieprojecten in de huidige markt om vragen. Een tekort aan woningen, personeel, en de verduurzamingsopgave zetten de bouw onder druk. Tegelijkertijd zijn high-tech oplossingen die de zowel de woning- als utiliteitsbouw slimmer maken, volop in ontwikkeling. Grote uitdagende projecten en volop ruimte voor innovatie hebben hun invloed op de installaties, het ontwerpproces en onderhoud. Met de Stabicad 12 functionaliteit zijn MEP engineers klaar voor de eisen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.  

Hoe denken klanten hierover?

"Stabicad is erg handig omdat het tal van functies centraliseert, waardoor de drempel naar Revit drastisch verlaagd wordt”  - Kevin Loyens, hoofdontwerper bij Deltha

"Het programma is erg gebruiksvriendelijk en levert heel wat tijdswinst op. En het komt er mooi uit!”  - Bert Potargent, Verantwoordelijke Afdeling Technieken bij Ernedo 

Ontdek Stabicad 12

Bekijk de demo video om Stabicad 12 in actie te zien

Privacy Statement            Terms of Use                Contacts                © 2019, Trimble Inc