Hét event voor de installatiebranche

Op 30 oktober is het zover: SUM 2018 vindt plaats. Hét BIM event wat u niet mag missen. Een middag vol BIM inspiratie waarbij we u op de hoogte brengen van de actuele BIM trends, de nieuwste Stabicad for AutoCAD én Stabicad for Revit functionaliteit en nog tal van andere onderwerpen. Twijfelt u nog? Bekijk dan hieronder onze themavideo voor een voorproefje of scroll nog verder door voor het programma. Meteen aanmelden kan via de button hierboven.

Programma

11.30 uur    Inloop met lunch

12.30 uur    Start plenair programma

13.40 uur    Start subsessie rondes

Keuzeronde 1

13.40 -14.25 uur

Productief met Stabicad Electrical

Productief met Stabicad Mechanical

Tijd besparen met Prefab

Vraag en antwoord

Verrijk uw BIM-model

BIM voor managers

BIM met Stabicad LT

Keuzeronde 2

  14.35 -15.20 uur  

Productief met Stabicad Electrical

Productief met Stabicad Mechanical

Stabicad for Revit advanced

BIM naar de bouwplaats

Alles in de Cloud

Het belang van up-to-date content

BIM voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP

  

Keuzeronde 3

  15.30 -16.15 uur

Samenwerken met Trimble Connect

Vraag en antwoord

Stabicad for Revit advanced

BIM naar de bouwplaats

 BIM voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP   

BIM voor beheerders

Eenvoudig sprinklerinstallaties ontwerpen

    

16.15 uur    Netwerkborrel

Mobiele event pagina

We hebben een mobiele event pagina gemaakt die u hier kunt vinden. Open deze pagina op uw mobiel en vind hier alle informatie die u nodig heeft.

Op deze pagina staat het complete programma mét een korte omschrijving per subsessie. U kunt dus al vooraf bedenken wat interessant is voor u en waar u graag heen wilt. Deze sessies kunt u ook markeren als Favoriet. 

Praktische informatie

Vervoer

We adviseren u om met het openbaar vervoer te komen naar Rotterdam, omdat de locatie midden in het centrum gelegen is. Plan uw reis hiernaast via de 9292 planner. 

Parkeren

Mocht u met de auto komen, kunt u parkeren in de Markthal parkeergarage. U kunt hiervoor kosteloos een uitrijkaart aanvragen via een link die u na aanmelden ontvangt.

Afmelden

Natuurlijk is aanmelden voor de SUM gratis. Maar, de SUM kost veel geld en daarom heeft uw ticket een waarde van €195,-. We zouden het jammer  vinden als u niet kunt komen, maar als dat het geval is, vragen wij u zich op tijd af te melden. Als u zich niet afmeldt, zijn wij genoodzaakt de waarde van uw ticket (€195,-) in rekening te brengen. Als u zich wel  afmeldt of gewoon naar de SUM komt, worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht.   

Locatie