Bent u klaar voor de toekomst?

Constructible models met Stabicad 12 en MEPcontent

Stabicad 12 is de nummer één ontwerp- en rekensoftware voor de installatietechniek. Stabicad 12 bevat onder andere een nieuwe module voor elektrotechnische berekeningen geïntegreerd in Revit, sterk verbeterde hoogwaardige uniforme content en uitgebreide functionaliteit voor prefab en sparingen. 

Bekijk hier de highlights van Stabicad 12

MEPcontent

MEPcontent, de grootste BIM-bibliotheek voor MEP-specialisten, biedt up-to-date BIM-content en productiviteitsverhogende BIM-applicaties voor de installatiebranche aan. MEPcontent breidt het aantal partnerschappen met fabrikanten voortdurend uit om nieuwe fabrikantspecifieke content en Apps op maat aan te kunnen bieden. Daarbij bieden de Apps MEP-engineers en andere MEP-specialisten functies waarmee ze nog sneller aan bepaalde projecten kunnen werken.

De nieuwste ontwikkelingen in Mixed Reality en 3D-laserscanning

Met de Trimble Field Solutions vertaalt u BIM-data razendsnel naar de projectlocatie en weer terug. Tijdens VSK presenteren we twee innovaties die de manier van werken definitief gaan veranderen: 

Trimble XR10 met HoloLens 2

Overbrug de kloof tussen de mensen op locatie en de medewerkers op kantoor, door ze te laten samenwerken via mixed reality via de revolutionaire Trimble XR10 met HoloLens 2. Ervaar deze nieuwe realiteit live op de VSK!

Trimble X7

Simpel. Slim. Professioneel. Met de nieuwste scanner van Trimble wordt 3D-laserscannen makkelijker dan ooit. Het Trimble X7-scansysteem levert krachtige prestaties en is eenvoudig te bedienen. Ontdek hoe u met dit system nu razendsnel scan- en BIM-data op de bouwplaats kunt verwerken, registreren en verfijnen.

Stabicad LT met Trimble Connect

Snel en gemakkelijk installaties tekenen in 2D en 3D. Wie wil dat nu niet? Goede, betrouwbare software, waarmee je én snel én makkelijk kunt tekenen en waarmee je ook nog eens mee kunt doen met BIM-projecten. 

Locatie